FITUR

Mesin

Magnetically Levitated Pump, CXF-200 / 1401E, Cai tiis, Dina kapal

Bantalan éléktromagnétik disebut ogé "aktif magnét levitated bear", diwangun ku bantalan magnét, sénsor sareng sistem kontrol. Desain ieu ngagaduhan réspon anu dinamis sareng penyesuaian tepat waktuna, shafting kecepatan tinggi sareng operasi anu dipercaya.

The electromagnetic bearing is also called ”active magnetic levitated bears”, consisting of a magnetic bearing, a sensor and a control system. This design has dynamic response and timely adjustment, the high-speed shafting and reliable operation.

FITUR

Mesin

Gerbang Klep, Pneumatik Girang, CCQseries DN35-400 Gerbang Klep, Pneumatik Girang, CCQseries DN35-400

Seri klep gerbang vakum ultrahigh anu diperbarui mangrupikeun klep gerbang tipe ultra-ipis dikembangkeun dumasar klep gerbang tipe-lami asli, anu lumaku pikeun vakum ultrahigh. Permukaan éksternal klep nyoko kana matte abu abu matte.

Updated  ultrahigh vacuum gate valve series are ultra-thin type gate valves developed based on original old-type gate valves, which are applicable for ultrahigh vacuum. External surface of valve adopts silver gray matte finishing.

FITUR

Mesin

SEM-EM8100F, Resolusi 1nm @ 30kV (SE), Gedekeun 15x-800,000x

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD., Didirikeun taun 1958, nimukeun mikroskop éléktron scanning di Cina. KYKY parantos didaptarkeun pikeun nyayogikeun solusi vakum komprehensif ka mitra di panjuru dunya dina satengah abad ka tukang.

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD., founded in 1958, invented scanning electron microscope in China.KYKY has been dedicated to providing comprehensive vacuum solutions to the partners all over the world in the last half-century.

FITUR

Mesin

Detektor Bocor Helium, ZQJ-3200, Laju Min 5 * 1E-13, Témbongkeun 5E-13 dugi ka 1E-1

Kalayan ampir 50 ars pangalaman téknologi deteksi kabocoran vakum, KYKY mangrupikeun basa Sunda panggedéna sareng basis produksi HLD sareng ngagaduhan hak cipta intelektual bebas pikeun sistem deteksi kabocoran vakum.

With nearly 50 ars of vacuum leak detection technology experience, KYKY is the largest R&D and production base of HLD and has the independent intellectual property rights for vacuum leak detection system.

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

MISI

PERNYATAAN

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD., Didirikeun taun 1958, pelopor téknologi vakum sareng éléktron éléktron di Cina. Dina 60+ taun ka pengker, KYKY parantos didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi vakum komprehensif ka konsumén di panjuru dunya.

KYKY nawiskeun solusi téknologi vakum, konsultasi sareng jasa ka palanggan kami. Produk utama dilarapkeun dina bidang Élmu Kahirupan, Téknik Kedokteran, Industri Mobil, Aerospace, Industri Énergi, Bahan Konstruksi, Dekorasi Modern, Éléktronika Konsumen Kelas Luhur, produksi IC, sareng sajabana.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Pameran Vakum Internasional ka-16

    Tanggal 26 Méi 2021, Pameran Vakum Internasional ka-16 diayakeun di Pusat Konvensi Nasional di Beijing, sareng diayakeun babarengan ku Paguyuban Vakum Cina sareng Asosiasi Industri Alat-alat Vakum Umum Cina. Tuan Zhang Yongming, wakil presiden China Vacuum Socie ...

  • Pompa turbomolecular dina osilator Kristal

    Osilator kristal biasana dianggo komponén jam dina sirkuit, peranan utamina nyaéta nyayogikeun frékuénsi rujukan pikeun kartu grafik, kartu jaringan, motherboard sareng bagian sanés komponénna, seueur dianggo dina alat inpormasi, terminal sélulér, anggo pinter, Internét tina Hal-hal sareng fie lain ...

  • New_arrival-ZQJ-3200

    Dina April 2021, KYKY ngaluncurkeun detéksi bocor hélium ZQJ-3200 anyar, anu kompak, multifuksi, stabil sareng dipercaya, kalayan rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun panilitian ilmiah, aerospace, industri, palapis, semikonduktor sareng aplikasi deteksi kebocoran vakum anu sanés . Sensitipitas tinggi ...