Tentang Kami

KYKY Technology Co., Ltd.

Pangalaman

Kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina pamekaran sareng pembuatan produk generator vakum

Évaluasi

Kalayan kinerja biayana anu hadé, éta parantos nampi pujian mayoritas pangguna.

Jangji

KYKY gigih bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa kualitas pikeun konsumén

company

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD., didirikeun taun 1958, pelopor téknologi vakum sareng éléktron éléktron di Cina. Dina 60+ taun ka pengker, KYKY parantos didedikasikan pikeun nyayogikeun solusi vakum komprehensif ka konsumén di panjuru dunya.

KYKY nawiskeun solusi téknologi vakum, konsultasi sareng jasa ka palanggan kami. Produk utama dilarapkeun dina bidang Élmu Kahirupan, Téknik Kedokteran, Industri Mobil, Aerospace, Industri Énergi, Bahan Konstruksi, Dekorasi Modern, Éléktronika Konsumen Kelas Luhur, produksi IC, sareng sajabana.

Dina sumanget inovasi téknologi sareng orientasi pelanggan. KYKY bakal teras berkontribusi pikeun pamekaran salajengna dina industri vakum.

KYKY TECHNOLOGY CO., LTD. parantos mangtaun-taun pangalaman dina P&P sareng produksi produk pembangkit vakum, kalebet pompa molekul séri, pompa pompa molekular séri, pompa ion séri, klep gerbang séri sareng pangendali anu ngadukung.

KYKYpompa molekular sacara luas dilarapkeun kana bidang instrumen spéktrométer massa sareng penganalisa permukaan, pikeun syuting optik, tampilan panel, etching ion, pabrik piringan, sél surya sareng perusahaan lampu, sareng lembaga akademik sareng lembaga R&D. Demi kinerja biaya anu hadé, produk ieu ngagaduhan reputasi anu saé tina seuseueurna pangguna. Produk kualitas luhur anu diturunkeun tina terobosan téknis kontinyu urang sareng ngungudag kualitas.

KYKY gigih bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa kualitas pikeun konsumén ku inovasi kontinyu, karep sareng komitmen urang.