Klep disetir listrik

  • Gate Valve, Electric Drive, CCD series DN35-400

    Gerbang klep, Listrik Girang, séri CCD DN35-400

    Seri klep gerbang vakum ultrahigh anu diperbarui mangrupikeun klep gerbang tipe ultra-ipis dikembangkeun dumasar klep gerbang tipe-lami asli, anu lumaku pikeun vakum ultrahigh. Permukaan éksternal klep nyoko kana matte abu abu matte. Éta katingalina kelas luhur sareng murah haté. Bagian sareng komponenana utama sapertos awak klep sareng pelat klep didamel tina 304 stainless steel kalayan jumlah pendarahan hawa anu sangat rendah, sareng komponen drive anu sadar pergerakan awak klep nyoko 316L stainless steel dilas bel. Gasket karét fluor anu diimpor kalayan jumlah perdarahan hawa anu rendah pisan dianggo pikeun nyéépkeun pelat klep.