FJ-620

  • Pump station FJ-620  with RV-6 and ZDF-11B5

    Pompa stasiun FJ-620 sareng RV-6 sareng ZDF-11B5

    Stasion Pompa standar FJ-620 mangrupikeun peralatan beberesih pikeun kéngingkeun vakum anu luhur.
    Alat sapertos kitu mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum anu nyoko kana prinsip vakum, sareng diwangun ku pompa mékanis sareng pompa molekular. Éta ditampilkeun ku ngamimitian gancang, vakum tinggi, sababaraha polusi minyak, operasi gampang sareng sajabana sareng seueur dianggo dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés. Alat-alatna khusus diwangun ku pigura anu teu standar, pompa mékanis sareng pipa, sistem kontrol listrik, kontrol panyalindungan cai tiis sareng sajabana