FJ-700

  • Pump station FJ-700, water cooling with Mechanical pump and Vacuum guages

    Stasion pompa FJ-700, pendinginan cai nganggo pompa Mékanis sareng vakum

    Stasion Pompa FJ-700 mangrupikeun peralatan beberesih pikeun kéngingkeun vakum anu luhur.
    Alat sapertos kitu mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum anu nyoko kana prinsip vakum, sareng diwangun ku pompa mékanis sareng pompa molekular. Éta ditampilkeun ku ngamimitian gancang, vakum tinggi, sababaraha polusi minyak, operasi gampang sareng sajabana sareng seueur dianggo dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés. Alat-alatna khusus diwangun ku pigura anu teu standar, pompa mékanis sareng pipa, sistem kontrol listrik, kontrol panyalindungan cai tiis sareng sajabana.