FJ-80

  • Pump station FJ-80, Compact oil or dry backup pump optional

    Stasion pompa FJ-80, minyak kompak atanapi pompa cadangan garing opsional

    Stasion pompa turbo mangrupikeun sapotong alat-alat anu kénging tinggi bersih (ultrahigh), sareng mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum utamina diwangun ku pompa molekular sareng pompa mékanis numutkeun pengetahuan sareng prinsip vakum. Produk dina Spesifikasi ieu kalebet FJ-80, stasiun pompa turbo, kalayan kecepatan pompa saluyu sareng 62L / s. Laju ngompa pompa minyak patukang tonggong nyaéta 0,5L / s, sareng kecepatan pompa tina pompa garing anu didukung nyaéta 0,2L. Produk ieu seueur diterapkeun dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, laboratorium panilitian, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés.