Gate Valve, Pneumatik Drive, CCQseries DN35-400

Pedaran pondok:

Seri klep gerbang vakum ultrahigh anu diperbarui mangrupikeun klep gerbang tipe ultra-ipis dikembangkeun dumasar klep gerbang tipe-lami asli, anu lumaku pikeun vakum ultrahigh. Permukaan éksternal klep nyoko kana matte abu abu matte. Éta katingalina kelas luhur sareng murah haté. Bagian sareng komponenana utama sapertos awak klep sareng pelat klep didamel tina 304 stainless steel kalayan jumlah pendarahan hawa anu sangat rendah, sareng komponen drive anu sadar pergerakan awak klep nyoko 316L stainless steel dilas bel. Gasket karét fluor anu diimpor kalayan jumlah perdarahan hawa anu rendah pisan dianggo pikeun nyéépkeun pelat klep.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

CCQ-35B

CCQ-50B

CCQ-63B

CCQ-80A

CCQ-100A

CCQ-150A

CCQ-200A

CCQ-250A

CCQ-320B

CCQ-400B

Flange

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

ISO-K / F, CF

nominal Diaméterna

DN35

DN50

DN63

DN80

DN100

DN150

DN200

DN250

DN320

DN400

(Pa)
jajaran aplikasi

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

105 —10-7

Laju bocor (Paοm3 / s
)

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

≤1.3 × 10-10

 Modeu nyetir

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

Pneumatik

(MPa) Tekanan damel

0,3 ~ 0,4

0,3 ~ 0,4

0,3 ~ 0,4

0,4 ~ 0,5

0,4 ~ 0,5

0,4 ~ 0,5

0,4 ~ 0,5

0,5 ~ 0,6

0,6 ~ 0,7

0,6 ~ 0,7

Klep Indikasi Dina Tempat

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

Magnétik

(℃) Suhu roti

 asup

150

150

150

150

150

150

150

150

150

150

 pareum

120

120

120

120

120

120

120

120

120

120

Posisi ningkatna

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Naon waé

Seri klep gerbang vakum ultrahigh anu diperbarui mangrupikeun klep gerbang tipe ultra-ipis dikembangkeun dumasar klep gerbang tipe-lami asli, anu lumaku pikeun vakum ultrahigh. Permukaan éksternal klep nyoko kana matte abu abu matte. Éta katingalina kelas luhur sareng murah haté. Bagian sareng komponenana utama sapertos awak klep sareng pelat klep didamel tina 304 stainless steel kalayan jumlah pendarahan hawa anu sangat rendah, sareng komponen drive anu sadar pergerakan awak klep nyoko 316L stainless steel dilas bel. Gasket karét fluor anu diimpor kalayan jumlah perdarahan hawa anu rendah pisan dianggo pikeun nyéépkeun pelat klep.

Aplikasi:

Klep gerbang vakum ultrahigh vakum mangrupikeun elemen penting tina sistem vakum Ultrahigh, anu tiasa dianggo salaku mékanisme switching tina garis vakum Ultrahigh.

Serial klep gerbang vakum Ultrahigh lumaku pikeun acara-acara nganggo hawa sareng gas non-korosif salaku média anu dianggo.

Kaunggulan:

1. Kedap anu saé sareng tingkat perdarahan hawa ultra-rendah

2. Gerak stabil, noise alit sareng geter

3. instalasi gampang sareng struktur kompak

4. penampilan elegan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami