Detektor Bocor Helium, ZQJ-3200, Laju Min 5 * 1E-13, Témbongkeun 5E-13 dugi ka 1E-1

Pedaran pondok:

Dina metoda vakum uji coba gas ditiupkeun kana témbok sampel anu diungsikeun ti sisi atmosfir. Éta ngempelkeun sampel dina kabocoran sareng tuang kana detektor kabocoran. Sampelna kedah janten vakum tekanan-buktina. Tahap sénsitip GROSS — Fine- ULTRA dijalankeun. Watesan deteksi langkung handap tibatan dina metode nguseup. Konséntrasi hélium dina kabocoran kedah dipikaterang pikeun ngitung kabocoran. Kaayaan kasatimbangan kedah diantos.


Detil Produk

Tanda Produk

Zéktor ZQJ-3200 Helium Leak Detéktor nyaéta alat pendeteksi kabocoran microprocessor-controller. Sadaya prosés dina instrumen dikawasa sacara otomatis.

Advanteges:

1. Operasi gampang - Volume leutik, beurat enteng, struktur kompak, panel operasi jarak jauh

2. Antarmuka anu seueur - Rs232, Digital I / O, port USD

3. Fungsi anu kuat - Rupa-rupa modél tés, kamampuan ngadeteksi H2. 3 Anjeunna, amd 4He, sababaraha setting ménu

4. kinerja dipercaya - sensitipitas tinggi, rentang ukur lega, tekanan inlet tinggi, waktos respon gancang

5. kualitas dipercaya - manjangkeun umur jasa, résistansi tina yttrium oksida filamén iridium

Spésifikasi:

Jenis ZQJ-3200
Laju Bocor Anu pangleutikna Terpacak (Pa • m3/ s) 5 × 10-13  modeu vakum5 × 10-10  modeu nguseup
Tampilan Bocor Laju (Pa • m3/ s) 10-1310-1
Tekanan Inlet Maksimal (Pa) 2500
Waktu Respon ≤2
Run-up Time (mnt) 3
Kakuatan 230 VAC ± 10% / 50 Hz
120V ± 10% / 60 Hz, 10A
Suhu Gawe sareng kalembaban relatif Suhu Kerja 10 ~ 35 ℃, kalembaban réaltif ≤80%
L * W * H (mm) 550 × 460 × 304
Beurat (kg) 44

Métode:

Métode vakum

Dina metoda vakum uji coba gas ditiupkeun kana témbok sampel anu diungsikeun ti sisi atmosfir. Éta ngempelkeun sampel dina kabocoran sareng tuang kana detektor kabocoran.

Sampelna kedah janten vakum tekanan-buktina.

Tahap sénsitip GROSS --- Fine --- ULTRA kaburu.

Watesan deteksi langkung handap tibatan dina metode nguseup. Konséntrasi hélium dina kabocoran kedah dipikaterang pikeun ngitung kabocoran. Kaayaan kasatimbangan kedah diantos.

Métode Nguseup

Dina metoda nguseup gas uji kabur tina kabocoran dina sampel kana atmosfir dideteksi.

Sampelna kedah tahan tekanan tés anu diterapkeun.

Dioperasikeun ku usik nguseup aliran gas konstan disedot tina atmosfir. Proporsi hélium tina hawa (5,2 ppm) nyababkeun tampilan laju bocor sakitar. 1 * 10-6 mbar l / s anu tiasa dileungitkeun ku fungsi ZERO.20 3 Deskripsi Parentah Operasi, ikna88en1-01, 1605

Pikeun ngadeteksi kabocoran, usik nguseup dilarapkeun kana titik-titik sampel dina overpressure hélium anu disangka bocor. Ningkatkeun tingkat kabocoran nunjukkeun kanaékan konsentrasi hélium sahingga kabocoran. Beuki luhur tekanan sareng konsentrasi hélium dina sampel, beuki leutik bocorna anu tiasa dideteksi.

Tahap sénsitip GROSS --- Denda dijalankeun.

Sensitipitas detéksi sareng kuantifiabilitas laju bocor kirang pikaresepeun tibatan dina detéksi bocor tekanan vakum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami