Detektor Bocor hélium

  • Helium Leak Detector ZQJ-2000 Max inlet pressure 1000Pa Detectabel leak rate2*E-11 Pa*m3/s

    Helium Leak Detector ZQJ-2000 Max inlet pressure 1000Pa Detectabel laju bocor2 * E-11 Pa * m3 / s

    Kalayan ampir 50 taun pangalaman téknologi deteksi kabocoran vakum, KYKY mangrupikeun basa Sunda panggedéna sareng basis produksi HLD sareng ngagaduhan hak cipta intelektual bebas pikeun sistem deteksi kabocoran vakum. Detéktor kabocoran sareng sistem deteksi kabocoran anu dikembangkeun ku KYKY nyayogikeun solusi deteksi kabocoran anu maju sareng épéktip pikeun aerospace, listrik éléktronika, pendingin udara, metalurgi kimia, alat-alat médis, produksi semikonduktor sareng seueur aplikasi sanés pikeun nyumponan tungtutan dina sababaraha bidang.

  • Helium Leak Detector, ZQJ-3200, Min rate 5*1E-13, Display 5E-13 to 1E-1

    Detektor Bocor Helium, ZQJ-3200, Laju Min 5 * 1E-13, Témbongkeun 5E-13 dugi ka 1E-1

    Dina metoda vakum uji coba gas ditiupkeun kana témbok sampel anu diungsikeun ti sisi atmosfir. Éta ngempelkeun sampel dina kabocoran sareng tuang kana detektor kabocoran. Sampelna kedah janten vakum tekanan-buktina. Tahap sénsitip GROSS — Fine- ULTRA dijalankeun. Watesan deteksi langkung handap tibatan dina metode nguseup. Konséntrasi hélium dina kabocoran kedah dipikaterang pikeun ngitung kabocoran. Kaayaan kasatimbangan kedah diantos.