Magnetically Levitated Pump, CXF-200 / 1401E, Cai tiis, Dina kapal

Pedaran pondok:

Bantalan éléktromagnétik disebut ogé "aktif magnét levitated bear", diwangun ku bantalan magnét, sénsor sareng sistem kontrol. Desain ieu ngagaduhan réspon anu dinamis sareng penyesuaian tepat waktuna, shafting kecepatan tinggi sareng operasi anu dipercaya.


Detil Produk

Tanda Produk

Pompa molekular anu sacara magnétis anu dikaluarkeun nyaéta pompa anu poros didukung ku kakuatan magnét.
Pompa molekular séri sacara magnétis mangrupikeun alat-alat generasi vakum anu dikembangkeun ku KYKY pikeun nyumponan sarat aplikasi pikeun bidang manufaktur semikonduktor modéren, pabrik chip, plating industri sareng instrumen ilmiah.

Téknologi:

  • Téhnologi Kontrol pikeun Bantalan magnét: Éléktromagnétik anu diadopsi nyaéta sumbu 5 sacara magnetik. Desain ieu tiasa gaduh réspon anu dinamis sareng panyesuaian tepat waktuna ku téknologi kontrol gantung magnét tutup-sirkuit aktif anu didasarkeun dumasar kana téori kontrol internasional anu maju, supados ngajamin kaunggulan anu signifikan tina shafting kecepatan tinggi salaku operasi anu stabil sareng dipercaya.
  • Téknologi Kontrol Drive Motor: Efisiensi-tinggi DC motor sareng sistem kontrol servo-speed tinggi dilarapkeun kana séri pompa anu sacara magnetik, janten gaduh énergi maksimum motor sareng ngimbangan kecepatan puteran shafting sacara otomatis, sahingga sadar start-up stabil, operasi anu dipercaya sareng otomatis régulasi fungsi énergi dinamis.
  • Teknologi rotor komposit serat karbon: Rotor turbo tina pompa molekular gantung magnét sérial didamel ku ngahijikeun alloy aluminium kakuatan tinggi sareng serat karbon ringan-beurat. Dibandingkeun sareng sadaya rotor paduan aluminium, rotor turbo dicirikeun tina ngirangan beurat beurat sareng ningkatkeun kakuatan anu hébat, sahingga targét kagancangan puteran tinggi, kinerja tinggi sareng reliabilitas anu luhur kahontal.
  • Téknologi nolak korosi: Permukaan bagian-bagian di kamar pompa molekular gantung magnét sérial diperlakukeun kalayan prosés khusus, sahingga permukaan tiasa nahan korosi anu disababkeun ku gas korosif dina prosés manufaktur semikonduktor pikeun waktos anu lami. Salaku tambahan, gas-gas iners sapertos N2 sapinuhna dieusian dina poros pompa pikeun mayungan bagian-bagian vakum anu low dina pompa, sahingga fungsi gas-gas korosif anu nyéépkeun pikeun waktos anu lami diwujudkeun.
  • Sistem kontrol suhu manaskeun: Pompa molekular sacara magnetik sacara magnetik dilengkepan ku manaskeun listrik sareng pengontrol suhu, sahingga cai tiis, pemanasan tulang-hawa, pemanasan listrik sareng panas anu dibawa ku gas pelindung tiasa diawasi sareng dikontrol nalika dioperasikeun, suhu dina pompa tiasa dijaga di sababaraha nilai pikeun jangka panjang, sababaraha zat gas henteu dirobih janten zat padet dina suhu normal sareng henteu disimpen dina pompa, sareng sarat pikeun prosés khusus sapertos étika tiasa dicumponan.

Kauntungannana:

1. gesekan Zero salami operasi, sareng konsumsi kakuatan low

2. Gampang pikeun kéngingkeun leres-leres bersih vakum tinggi sareng vakum ultrahigh tanpa pelumasan pikeun pompa

3. Mampu nimba gas korosif pikeun jangka panjang

4. kaamanan High sareng umur panjang jasa kusabab panyalindungan arah ku bal keramik presisi

5. kakuatan ngahasilkeun fungsi bisi ngadadak kakuatan-pareum

Spésifikasi:

Modél CXF-200 / 1401E
Kacepetan Pompa (l / s, Udara) 1400
Rasio komprési > 1 × 107
Vakum pamungkas (Pa) ≤2 × 10-6
Inlet Flange DN200 ISO F
DN200 ISO CF
Outlet Flange KF 40
Kacepetan Rotasi (rpm) 33000
Run-up Time (mnt) 6
VIB (mm) <0,05
Pompa Nyokong (L / s) 15
Ningkat atanapi ientasi Naon waé
Metoda cooling Cai
Beurat (kg) (Kalayan Kontroller) 51

Aplikasi:

Serial pompa molekular sacara magnétis biasana diterapkeun dina bidang manufaktur semikonduktor, pembuatan klip, plating industri sareng instrumen ilmiah, khususna pikeun ékstraksi gas korosif anu aya dina étch, CVD, PVD sareng implantasi ion sareng gas gampang dibekukan dina suhu normal.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk