Warta

  • The secret of gradient color on the back panel of phone

    Rusiah warna gradién dina panel tukang telepon

    Smartphone janten beuki hésé pikeun ngabaru atanapi nembus sacara fungsional. Janten pabrik mimiti ningali kumaha carana ngajantenkeun tampilan anu bénten. Dina paruh mimiti 2018, Huawei ngaluarkeun Huawei P20 Pro, anu ngagaduhan desain gradién. Perasaan bridal brim ieu pisan ...
    Maca deui
  • From Dewar Vessel to Vacuum Glass

    Ti Wahana Dewar dugi ka Kaca Vakum

    Asalna vakum kaca Nalika ngeunaan vakum kaca, urang kedah nyebatkeun kapal Devar, anu biasa dianggo di bumi salaku jinis kapal devar. Naon hubunganana kaca vakum sareng kapal devar? Mimiti hayu urang tingali dina prinsip kapal devar. Dina 1892 Ja ...
    Maca deui
  • The 16th International Vacuum Exhibition

    Pameran Vakum Internasional ka-16

    Tanggal 26 Méi 2021, Pameran Vakum Internasional ka-16 diayakeun di Pusat Konvensi Nasional di Beijing, sareng diayakeun babarengan ku Paguyuban Vakum Cina sareng Asosiasi Industri Alat-alat Vakum Umum Cina. Tuan Zhang Yongming, wakil presiden China Vacuum Socie ...
    Maca deui
  • Turbomolecular pump in Crystal oscillators

    Pompa turbomolecular dina osilator Kristal

    Osilator kristal biasana dianggo komponén jam dina sirkuit, peranan utamina nyaéta nyayogikeun frékuénsi rujukan pikeun kartu grafik, kartu jaringan, motherboard sareng bagian sanés komponénna, seueur dianggo dina alat inpormasi, terminal sélulér, anggo pinter, Internét tina Hal-hal sareng fie lain ...
    Maca deui
  • New_arrival-ZQJ-3200

    New_arrival-ZQJ-3200

    Dina April 2021, KYKY ngaluncurkeun detéksi bocor hélium ZQJ-3200 anyar, anu kompak, multifuksi, stabil sareng dipercaya, kalayan rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun panilitian ilmiah, aerospace, industri, palapis, semikonduktor sareng aplikasi deteksi kebocoran vakum anu sanés . Sensitipitas tinggi ...
    Maca deui