New_arrival-ZQJ-3200

Dina April 2021, KYKY ngaluncurkeun detéksi bocor hélium ZQJ-3200 anyar, anu kompak, multifuksi, stabil sareng dipercaya, kalayan rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun panilitian ilmiah, aerospace, industri, palapis, semikonduktor sareng aplikasi deteksi kebocoran vakum anu sanés .

Sensitipitas tinggi jeung kinerja stabil.
ZQJ-3200 detéksi kebocoran hélium héli ngagabungkeun sistem vakum kelas dunya, téknologi spéktrométri masal sareng téknologi parangkat lunak, kalayan fitur salaku sensitipitas deteksi tinggi, dina modeu vakum tingkat kabocoran anu paling leutik anu tiasa dideteksi 5 × 10-13Pa-m3 / s, dina modeu nguseup laju pangleutikna anu tiasa dideteksi 5 × 10-10Pa-m3 / s, sinyalna kabocoran 12 gedena; Tekanan deteksi luhur dugi ka 2500Pa, modeu kabocoran ageung deteksi kabocoran tekanan maksimum dugi ka 10000 Pa, sareng sacara kualitatif tiasa ngadeteksi kabocoran; Stabil sareng dipercaya, ruang spéktrométri massa dilengkepan dua filamen zirconium oksida bebas, sacara efektif manjangkeun siklus gagalna deteksi kabocoran, sareng ngalangkungan layar kontrol sacara otomatis ngalih sareng naroskeun waktos panggunaan filamén.

Kamampuh ngaleupaskeun hélium kuat pikeun ningkatkeun épisiénsi deteksi kabocoran
Dina deteksi kabocoran hélium, upami kabocoran ageung atanapi siklus gancang baki hélium résidu dina detektor kabocoran henteu diberesihan dina waktosna, nilai tukangna bakal teuing. Detektor kabocoran séri ZQJ-3200 dilengkepan sistem pompa anu kuat sareng detektor kabocoran ngompa laju dugi ka 2,5 L / s ka gas hélium, anu nyumponan kabutuhan pikeun deteksi kabocoran gancang, sareng nyayogikeun héliium na basa basa ditekanan dina hélium luhur lingkungan konsentrasi, nyieun tés gancang sareng latar tukang anu langkung stabil.

Sababaraha interfaces sareng interaksi AI.
Kalayan pamekaran AI sareng téknologi Internét industri, kamajuan gancang sareng kematangan kakuatan komputasi produk, algoritma parangkat lunak sareng solusi, pikeun ngararancang sistem interaksi manusa-komputer anu langkung ramah sareng ningkatkeun pangalaman panggunaan produk mangrupikeun hal anu penting dina desain produk. Detektor bocor spéktrometri massa helium ZQJ-3200 dirancang kalayan panel kontrol anu tiasa dicabut, anu ngajantenkeun uji coba deteksi kabocoran komponén sedeng sareng ageung merenah. Pangguna tiasa program pikeun prosés numutkeun kabiasaan panggunaanna, anu ningkatkeun genah operasi. Kartu SD terpadu ngadukung unduhan data, cocog pikeun panyimpenan sareng analisis data deteksi kabocoran; panganteur komunikasi I / O, RS232 sareng jaringan, gampang komunikasi sareng jaringan distribusi.
图片1


Pos waktos: Mei-14-2021