Pameran Vakum Internasional ka-16

Tanggal 26 Méi 2021, Pameran Vakum Internasional ka-16 diayakeun di Pusat Konvensi Nasional di Beijing, sareng diayakeun babarengan ku Paguyuban Vakum Cina sareng Asosiasi Industri Alat-alat Vakum Umum Cina. Bapak Zhang Yongming, wakil presiden Persatuan Vakum China sareng pupuhu KYKY diulem pikeun ngiringan upacara pembukaan.
1 (1)
Pameran Vakum Internasional mangrupikeun kajadian anu paling berwibawa sareng pangaruh dina industri vakum, sareng platform anu pangsaéna pikeun kéngingkeun wawasan pengembangan téknologi sareng dinamika pasar industri vakum. Janten dina posisi pamimpin di alat ilmiah & alat-alat ilmiah sareng industri vakum, KYKY sareng Perusahaan Perusahaan gabunganna, KYVAC sareng Chengdu Wish nampilkeun sét produk anu mimiti ngagambarkeun tingkat téknis pangluhurna pompa molekular Cina - pompa molekular levitation magnét, ogé salaku pompa molekular instrumen, pompa molekul pompa turbo ageung, detektor bocor hélium sénsitip, pompa rotasi, valves vakum sareng seueur produk inti téknologi vakum anu sanés, sareng ngahurungkeun solusi konci pikeun seueur panerapan vakum. Hadiah éta narik seueur profesional vakum, palanggan sareng panonton pikeun nganjang ka stan.
Salaku tambahan, pikeun anu pertama kalina di stan, KYKY ngadopsi bentuk interaktif média langsung online, sareng dibagi sareng seueur pisan pamirsa online sareng live "pompa molekul turbo sareng detéksi bocor hélium produk anyar", "Aplikasi tina molekular pompa di industri vakum "," alat-alat simulasi lingkungan luar angkasa sareng téknologi pangwangunan "," produk vakum anu ngadukung sareng aplikasi na "sareng inovasi téknologi anu sanés sareng solusi aplikasi vakum, ngalangkungan hirupna anu pikaresepeun, panjelasan anu jero sareng sesi Q&A interaktif pikeun ngagaduhan dulur pamahaman anu langkung jero ngeunaan téknologi vakum sareng pamahaman.
1 (2)
Ngaliwatan paméran ieu, KYKY patepung sareng babaturan lami, damel babaturan anyar, ngabagi téknologi sareng ilmu, pasar sareng aplikasi dina silih tukeur, sareng nyaksian pangwangunan industri vakum anu kuat.
Di pikahareupeun, KYKY bakal neraskeun peran salaku pamimpin dina industri vakum, ngrebut kasempetan pangwangunan stratégis, ningkatkeun téknologi inti, fokus kana transformasi pencapaian ilmiah sareng téknologi utama sareng ngokolakeun industri anu muncul, ngamajukeun produk vakum domestik di semikonduktor sareng lapangan manufaktur peralatan canggih anu sanés.


Pos waktos: Jun-18-2021