Pompa turbomolecular dina osilator Kristal

Osilator kristal biasana dianggo komponén jam dina sirkuit, peranan utamina nyaéta nyayogikeun frékuénsi rujukan pikeun kartu grafik, kartu jaringan, motherboard sareng bagian sanés komponénna, seueur dianggo dina alat inpormasi, terminal sélulér, anggo pinter, Internét tina Hal-hal sareng sawah séjén. Operasi normal tina sirkuit éléktronik gumantung kana "sinyal jam" biasa, stabil, dina kaayaan operasi normal, akurasi mutlak frékuénsi kristal biasa tiasa ngahontal 50 per juta.
图片2图片4
Bahan fungsional utama kuarsa nyaéta kristal, kristal héksagonal kerucut kalayan komposisi kimia silikon dioksida (SiO2).
Quartz mangrupikeun bahan baku pikeun résonator kusabab pangaruh piezoelektrik na positip (énergi mékanis → listrik), tibalik (listrik → énergi mékanis). Upami tekanan dilarapkeun di sapanjang poros atanapi poros mékanis wafer quartz kanggo ngarobih wafer, dua permukaan anu jejeg sareng sumbu éta ngahasilkeun muatan listrik, hiji fenomena anu dikenal salaku pangaruh piezoelektrik positip. Upami medan listrik diterapkeun dina kadua permukaan kristal kuarsa, wafer ngalegaan atanapi neken dina arah aci sareng poros mékanis, hiji fenomena anu dikenal salaku pangaruh kontréstur. Dumasar kana ciri ieu, nalika kristal quartz disimpen dina medan listrik bolak-balik, volume kristal périodik dikomprés atanapi dibentang, ngawangun geter mékanis tina kristal. Nalika frékuénsi médan alternation sami sareng frékuénsi résonansi mékanis alami wafer, amplitudo geter mékanis wafer mangrupikeun panggedéna, hasilna résonansi.
微信图片_20210601094636图片5
Dina produksi, opat prosés plating pérak, Tuning, beungkeutan sareng tés bakal dilengkepan dina kaayaan vakum sakumaha ieu di handap.
Mesin plating pérak
Dina prosés pembuatan elemen kristal quartz, plating pérak dua sisi diperyogikeun dina substrat anu parantos diteukteuk janten éléktroda dua sisi. Salami sababaraha taun ka pengker, vakum tinggi ku mesin pérak dihasilkeun ku pompa difusi. Kusabab sarat kualitas sareng efisiensi énergi, pompa turbomolecular dianggo laun pikeun ngagentos pompa difusi di industri.
Mesin Ngepaskeun
Metoda etsa ion diadopsi pikeun nyaluyukeun kandel éléktroda permukaan wafer, sahingga frékuénsi résonator kristal ngahontal frékuénsi osilasi target. Alat-alat anu dilengkepan parahu conveyor dobel sayogi pikeun 1280 elemen ayunan kristal, anu fungsina ngawaskeun réalasi osilasi kristal sacara real-time, tiasa ngadamel 64 elemen geter kristal dina waktos anu sami. Ruang vakum mesin pangepas rupa dibagi kana ruang persiapan sareng kamar pangaturan pangaturan. Nalika alat-alat dihurungkeun, tingkat vakum ruang persiapan bakal dikirangan tina tekanan atmosfir janten puluhan Pa, tingkat vakum ruang fine-tuning akhirna bakal dikirangan janten 10-3 dugi ka 10-4 Pa. Sacara umum, Pompa molekular digunakeun pikeun ngahasilkeun vakum anu luhur dina ruang pangaturan anu hadé.
Mesin las
Prosés las nyaéta ngégél panutup luhur ku dasar pikeun mastikeun yén tingkat sepuh produk minuhan sarat. Di mana kristal pasip tiasa langsung dieusian ku gas nitrogén pikeun disegel, sedengkeun kristal aktif kedah ditambihan chip geter sateuacan diségel. Dina prosés prosés anilasi vakum bagian tina mesin panyegelan, vakum tinggi diala ku ngagunakeun pompa molekul.
Dina taun-taun ayeuna, kalayan ngembangkeun gancang aplikasi hilir sapertos 5G, éléktronika otomotif sareng terminal seluler, industri kristal parantos ngiringan kasempetan énggal. Salaku ahli solusi industri vakum, KYKY ngagaduhan seueur pangalaman dina bidang osilator kristal, parantos nyayogikeun seueur produk vakum sareng solusi khusus. Di pikahareupeun, KYKY bakal teras ngagali kana bagéan industri, nuturkeun pikeun nyayogikeun palanggan ku produk sareng jasa kualitas anu langkung saé.
图片7图片6


Pos waktos: Mei-14-2021