Stasion pompa

  • Pump station FJ-80, Compact oil or dry backup pump optional

    Stasion pompa FJ-80, minyak kompak atanapi pompa cadangan garing opsional

    Stasion pompa turbo mangrupikeun sapotong alat-alat anu kénging tinggi bersih (ultrahigh), sareng mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum utamina diwangun ku pompa molekular sareng pompa mékanis numutkeun pengetahuan sareng prinsip vakum. Produk dina Spesifikasi ieu kalebet FJ-80, stasiun pompa turbo, kalayan kecepatan pompa saluyu sareng 62L / s. Laju ngompa pompa minyak patukang tonggong nyaéta 0,5L / s, sareng kecepatan pompa tina pompa garing anu didukung nyaéta 0,2L. Produk ieu seueur diterapkeun dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, laboratorium panilitian, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés.

  • Pump station FJ-110, Water /Air cooling , Ultimate vacuum (no load, Pa): 5×10-5

    Stasion pompa FJ-110, Cai / Cai tiis, Vakum pamungkas (henteu aya beban, Pa): 5 × 10-5

    Stasion pompa FJ-110 Standar mangrupikeun perlengkapan beberesih pikeun kéngingkeun vakum anu luhur.

  • Pump station FJ-620  with RV-6 and ZDF-11B5

    Pompa stasiun FJ-620 sareng RV-6 sareng ZDF-11B5

    Stasion Pompa standar FJ-620 mangrupikeun peralatan beberesih pikeun kéngingkeun vakum anu luhur.
    Alat sapertos kitu mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum anu nyoko kana prinsip vakum, sareng diwangun ku pompa mékanis sareng pompa molekular. Éta ditampilkeun ku ngamimitian gancang, vakum tinggi, sababaraha polusi minyak, operasi gampang sareng sajabana sareng seueur dianggo dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés. Alat-alatna khusus diwangun ku pigura anu teu standar, pompa mékanis sareng pipa, sistem kontrol listrik, kontrol panyalindungan cai tiis sareng sajabana

  • Pump station FJ-700, water cooling with Mechanical pump and Vacuum guages

    Stasion pompa FJ-700, pendinginan cai nganggo pompa Mékanis sareng vakum

    Stasion Pompa FJ-700 mangrupikeun peralatan beberesih pikeun kéngingkeun vakum anu luhur.
    Alat sapertos kitu mangrupikeun sistem anu kéngingkeun vakum anu nyoko kana prinsip vakum, sareng diwangun ku pompa mékanis sareng pompa molekular. Éta ditampilkeun ku ngamimitian gancang, vakum tinggi, sababaraha polusi minyak, operasi gampang sareng sajabana sareng seueur dianggo dina bidang analisis permukaan, téknologi akselerator, téknologi plasma, pabrik alat vakum listrik sareng daérah vakum sanés. Alat-alatna khusus diwangun ku pigura anu teu standar, pompa mékanis sareng pipa, sistem kontrol listrik, kontrol panyalindungan cai tiis sareng sajabana.