Pompa Rotary Vane

  • Rotary Vane Pump, RV-2-24, High speed, Low noise, Multi-applications

    Pompa Rotary Vane, RV-2-24, Kecepatan tinggi, Low noise, Multi-applications

    RV series langsung-hubungkeun speed vane vakum pump mangrupikeun salah sahiji alat pompa vakum anu paling dasar pikeun aplikasi vakum, sareng seueur dianggo dina bidang generasi vakum, sapertos alat pendukung pikeun panilitian ilmiah, pengajaran sareng aplikasi vakum anu peryogi tinggi sareng lingkungan low vakum, ngadukung lini produksi industri éléktronik sareng semikonduktor, garis produksi knalpot tabung gambar warna, vakum freeze drying, instrumen analitik, produksi sumber lampu listrik, jst.