SEM-EM8100F, Resolusi 1nm @ 30kV (SE), Gedekeun 15x-800, 000x

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun versi Ngaronjatkeun EM8000, kalayan percepatan tabung E-Beam ditingkatkeun, modeu vakum, tersedia pikeun niténan sampel anu henteu dilakukeun dina tegangan low tanpa sputter, sistem operasi anu gampang, merenah sareng ramah, sababaraha rencana ngarombak perpanjangan. Éta ogé FEG SEM anu munggaran anu ngagaduhan resolusi dina 1nm (30kV).


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun versi Ngaronjatkeun EM8000, kalayan percepatan tabung E-Beam ditingkatkeun, modeu vakum, tersedia pikeun niténan sampel anu henteu dilakukeun dina tegangan low tanpa sputter, sistem operasi anu gampang, merenah sareng ramah, sababaraha rencana ngarombak perpanjangan. Éta ogé FEG SEM anu munggaran anu ngagaduhan resolusi dina 1nm (30kV).

Kaunggulan:

1, gun éléktron Schittky, kacaangan luhur, monokromatik anu saé, titik balok alit, durasi umur panjang.

2, Kalayan akselerasi tabung E-beam, deceleration tahap opsional

3, Stabil balok ayeuna, énergi low sumebar

4, Non- ngalaksanakeun sampel niténan tanpa sputtering dina tegangan low

5, Antarmuka operasi anu gampang, merenah sareng ramah

6, ageung 5 kampak tahap motor

Spésifikasi:

Konfigurasi
Resolusi 1nm @ 30kV (SE)
3nm @ 1Kv (SE)
2.5nm@30kV (BSE)
Gedekeun 15x-800,000x
Nyepetkeun Tegangan 0-30kV kontinyu & adjustable
Gun éléktron Gun émisi lapangan Schottky
Cathode Emitter Tungsten mono-kristal
Lima Paksi Eucentric Panggung Otomatis X: 0 ~ 150mm
Y: 0 ~ 150mm
Z: 0 ~ 60mm
Urang Sunda: 360 °
T: -5 °75 °
Max Spésimén 320mm
L * W * H 342mm * 324mm * 320mm (di jero ukuran kamar)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami