Pompa Molekuler Turbo, FF-160 / 700E / FE, Pendinginan hawa, pelumasan Gajih

Pedaran pondok:

KYKY mandiri mekarkeun pelumasan pompa turbo pelumas salaku séri pompa molekular kinerja tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

Pompa pelumasan gajih dilengkepan ku bantalan keramik, anu biasana tina struktur mandiri, diwangun ku ring batin bantalan, cincin luar bantalan, bal, wadah, tutup tungtung panyegelan sareng pelumas pelumas. Struktur dukungan shafting dilarapkeun kana bantalan keramik pelumas anu ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, pangropéa gratis sareng konsumsi kakuatan rendah, sahingga produk pompa molekular tiasa dipasang dina orientasi naon waé, sareng ngan ukur kedah dijaga sakali unggal 3-5 taun normal kaayaan operasi.

Ciri na:pompa minyak pelumasi minyak

1. Kinerja stabil.

2. Gampang dioperasikeun

3. struktur kompak,

4. Sababaraha aplikasi

5. Dipasang dina orientasi naon waé

Aplikasi na: pompa pelumas pelumas gajih utamina dina bidang sél surya, gelas Low-E, gelas ITO, akselerator, téknologi plasma, pembuatan lampu, deteksi kabocoran vakum sareng industri sanés.

Spésifikasi :

Flange (Dina)

DN150 CF / ISO-K

Max. Tekanan vakum payun

N2: 550

Flange (Kaluar) KF

DN40

Gas Sapanjang (sccm)

N2 : 1400

Kacepetan Ngompa (L / s)

N2: 700

Anjeunna : 1000

Anjeunna : 580

H2 : 800

H2 : 260

Ar : 550

Ar : 680

Kecepatan Rotasi (rpm)

36000

Rasio komprési

N2 : 109

Waktu Ngaji (mnt)

≤7

Anjeunna : 107

Cooling Type, Standar

Cai / hawa

H2 : 106

Konsumsi Cai Tiis (L / mnt)

≥1

Ar : 109

Suhu Cai Tiis (℃)

≤25

Tekanan Anu Terakhir (Pa)

CF : 6 × 10-8

Sambungan Daya: Tegangan (V AC)

220 ± 22

ISO-K : 6 × 10-7

Maks. Konsumsi Daya (W)

500

Max. Tekanan Fore-vakum kontinyu (Pa)

300

Modél Controller

TCDP-II


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk