Turbo Molecular Pump, FF-63 / 80E kalayan modul Drive terpadu, Cai / Pendinginan hawa, pelumasan minyak

Pedaran pondok:

Pompa molekular séri kanggo instrumen anu dikembangkeun ku KYKY pikeun industri instrumen mangrupikeun jinis performa tinggi anu kompak. Éta tiasa sampurna nyumponan sarat anu nangtang dina bidang instrumen; kusabab kecepatan puteran anu langkung luhur sareng struktur ékstraksi anu langkung optimal, Ieu cocog sareng sababaraha pompa dukungan, sareng ngagaduhan kamampuan ngompa anu langkung kuat pikeun gas molekul alit.


Detil Produk

Tanda Produk

Flange (Dina) ISO-K / CF63 Max. Tekanan vakum payun N21500
Flange (Kaluar) KF DN16 Gas Sapanjang (sccm) N235
Kacepetan Ngompa (L / s) N263-80 Anjeunna30
Anjeunna55 H219
H234 Ar38
Ar65 Kecepatan Rotasi (rpm) 72000
Rasio komprési N2109 Waktu Ngaji (mnt) 2
Anjeunna105 Cooling Type, Standar  Water atanapi Air
H2104 Konsumsi Cai Tiis (L / mnt) 1
Ar109 Suhu Cai Tiis (℃) 25
Tekanan Anu Terakhir (Pa) CF5×10-6 Sambungan Daya: Tegangan (V AC) DC24 / AC220
ISO-K3×10-5 Maks. Konsumsi Daya (W) 90
Max. Tekanan Fore-vakum kontinyu (Pa) 500 Modél Controller TCP-100

Instrumental:

Pompa molekular séri kanggo instrumen anu dikembangkeun ku KYKY pikeun industri instrumen mangrupikeun jinis performa tinggi anu kompak. Éta tiasa sampurna nyumponan sarat anu nangtang dina bidang instrumen; kusabab kecepatan puteran anu langkung luhur sareng struktur ékstraksi anu langkung optimal, Ieu cocog sareng sababaraha pompa dukungan, sareng ngagaduhan kamampuan ngompa anu langkung kuat pikeun gas molekul alit.

Kaunggulan:

1. Struktur kompak pikeun integrasi sistem

2. Desain modul pikeun langkung seueur pilihan

3. Kasabaran tekanan payun anu langkung luhur

4. Naon posisi ningkatna

5. Laju puteran anu tiasa diatur

Aplikasi:

Pompa molekular séri pikeun instrumen cocog pikeun perlengkapan generasi vakum tinggi dina bidang spéktrométri massa, analisis permukaan sareng panilitian ilmiah anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk