ZQJ-2000

  • Helium Leak Detector ZQJ-2000 Max inlet pressure 1000Pa Detectabel leak rate2*E-11 Pa*m3/s

    Helium Leak Detector ZQJ-2000 Max inlet pressure 1000Pa Detectabel laju bocor2 * E-11 Pa * m3 / s

    Kalayan ampir 50 taun pangalaman téknologi deteksi kabocoran vakum, KYKY mangrupikeun basa Sunda panggedéna sareng basis produksi HLD sareng ngagaduhan hak cipta intelektual bebas pikeun sistem deteksi kabocoran vakum. Detéktor kabocoran sareng sistem deteksi kabocoran anu dikembangkeun ku KYKY nyayogikeun solusi deteksi kabocoran anu maju sareng épéktip pikeun aerospace, listrik éléktronika, pendingin udara, metalurgi kimia, alat-alat médis, produksi semikonduktor sareng seueur aplikasi sanés pikeun nyumponan tungtutan dina sababaraha bidang.